Hverdag

Sådan får jeg mest ud af mine penge

Annonce for Eovendo

Vi kan nok godt  hurtig blive enige om, at man ikke flyver på den økonomiske lyserøde sky når man er på SU. Faktisk kan det godt være så stramt i betrækket at jeg altid lige overvejer om jeg virkelig har brug for den kop kaffe til 40 kr. 

Jeg har desværre ikke tiden til at have et almindeligt deltids arbejde ved siden af studiet som alting ser ud lige nu. Jeg ville ELSKE at have en nogenlunde fast indkomst om måneden, så jeg vidste hvad jeg har at gøre godt med. Men med et barn på et år, et studie der til tider presser mig helt op til ørene, familie og venner, samt nogle deadlines på instagram, kan det simpelthen ikke lade sig gøre.

Men kan du leve af SU? Svaret er nej. Jeg får 5500 kr i SU og med en institutionsplads (som alle forældre ved er RØV dyr) og en husleje, rækker pengene ikke langt nok. Selvfølgelig deler Lasse og jeg udgifterne, men jeg vil gerne bidrage i samme grad og ikke føle mig afhængig af hans penge.

Hvordan får du det så til at løbe rundt? Jeg har altid vidst, at jeg gerne ville stifte familie tidligt, så allerede som 18-årig begyndte jeg at spare op. Nu har jeg en ganske fornuftig opsparing der gør at tingene ikke er så presset, samt giver mig mulighed for at give min familie nogle oplevelser jeg ikke ville kunne give dem, hvis jeg kun havde min SU.

Efter jeg er kommet under vingerne hos Benedicte som er min agent hos Weinfluence, er jeg så småt begyndt at tjene lidt penge på samarbejder, ikke meget, men nok til der er råd til en ny kjole eller skjorte engang imellem. Det er ikke meget shopping det bliver til, men når jeg giver mig selv lov, prøver jeg at få mest muligt for mine penge og derfor ender jeg tit med online shopping.

I forlængelse med at få mest ud af mine penge, blev jeg for et par måneder siden introduceret til Eovendo, som er Danmarks største Cashbacksite. Det tog mig lidt tid at finde hoved og hale i Eovendo’s koncept, da det simpelthen lød for godt til at være sandt, men den er sgu god nok. Eovendo er ikke lavet til at tjene penge på dig, men istedet belønner de dig som forbruger, ved at give jer procenter tilbage af det i køber for og så er det altså helt gratis at oprette sig, samt at være bruger.

Jeg må hellere lige uddybe. Hvis du ligesom jeg er glad for at shoppe på asos, kan i via Eovendo få 4% tilbage på jeres køb. Alt i skal gøre er, at oprette en bruger hos Eovendo og gå til Asos hjemmeside, via Eovendo’s hjemmeside. Når du så har købt og betalt får du direkte overført dine procenter til din Eovendo konto. Nemt ikke? Det vil altså sige hvis du køber ind for 1000 kr, får du 40 kr ind på din Eovendo konto som du igen kan shoppe for. 40 kr lyder måske ikke af meget, men det kan hurtigt løbe op, hvis du ligesom jeg er stor fan af onlineshopping.

Eovendo samarbejder med hundredevis af forskellige hjemmesider og brands. Bl.a. samarbejder de med Momondo, der giver 5% tilbage. Hvis jeg havde vidst det tilbage i foråret, da vi bestilte vores flybilletter til USA havde der været ekstra lommepenge på turen. Vi betalte omtrent 10.000 for vores flybilletter og hvis vi havde udnyttet cashbacken hos Eovendo, havde vi fået 500 kr. “retur”, det er altså mange penge.

Som jeg nævnte tidligere lyder det næsten for godt til at være sandt og jeg må ærlig indrømme at jeg også var lidt skeptisk da jeg først blev præsenteret for eovendo, for der må da næsten være en skummel bagtanke, men det er der bare ikke her! Den måde det fungere på er, at Eovendo har en masse aftaler med forskellige webshops. Når i som brugere handler hos eksempelvis ASOS via Eovendo, tjener Eovendo penge. Eovendo vil gerne give jer en del af kagen og betaler derfor procenter tilbage, som tak for i handlede via dem. På den måde løber det rundt. Der er altså ingen skumle bagtanker og det er ganske sikkert.

Du kan få udbetalt din cashback på flere forskellige måder. Du kan vælge at få dem overført til din bankkonto eller paypal konto hver fredag eller d. 1. hver måned, du kan også vælge at spare op og først hæve når beløbet er lidt større. Du har også mulighed for at få dem udbetalt som gavekort (hvor du betaler mindre end du får) eller donere dine optjente penge. Skide smart ikke? 

Hvis du ligesom jeg tænker at købe dig fattig til Black friday, men frygter at bruge hele din formue, er Eovendo måske stedet du skal starte. For udover at de forretninger de samarbejder med har fordelagtige rabatter, kører Eovendo også med forhøjet cashback på Black Friday i shops som bl.a. NA-KD, Ellos, CDON, Bestseller, ONLY, Vero Moda, Hunkemöller og mange flere.

Hvis i opretter jer som bruger hos Eovendo, inden d. 28/11 deltager i automatisk i en konkurrence hvor i har mulighed for at vinde 2000 kr. til Deichmann. Det var bare et lille tip fra mig, til hvordan i får mest ud af jeres penge når i shopper online. Selvom indlægget er udgivet i samarbejde med Eovendo, er det stadig en oprigtig anbefaling. I kan selv gå på opdagelse hos Eovendo lige her. God shopping 🙂

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *