Alt og ingenting beauty

Derfor prioriterer jeg mig-tid

Indlægget er sponsoreret af Zenz

Jeg prøver stadig at finde hoved og hale i hvordan jeg skal prioritere min tid. Jeg har dage hvor jeg er presset helt op til halsen og har svært ved at sove. I forrige uge delte jeg en video af mig selv på instagram, hvor jeg grædende delte mine tanker omkring det pres og den stress jeg går og bærer rundt på. 99% af den respons jeg har fået tilbage har været så søde beskeder. Jeg bliver altid så overvældet og lykkelig når i skriver, får i har altid min ryg uanset hvad. Men som altid sidder der en rappenskralde derude, der føler hun skal gøre sig klog på mit liv og kaste negative beskeder i hovedet på mig.

Jeg fik en besked der lød på, at hvis jeg var SÅ stresset som jeg gav udtryk for, skulle jeg nok ikke prioritere at gå til events, drikke kaffe med mine veninder, samt få ordnet mit hår. Først og fremmest er det jo heller ikke det jeg laver hele tiden, det har jeg slet ikke tid til, men jeg prøver at prioritere mig-tiden da den gør mig glad.

Midt i al hverdags kaoset kan det være svært at finde tid til kaffeaftalen, men selvforkælelsen er der heldigvis tid til et par gange om ugen. Og her behøver det altså ikke at være den helt store tur til frisøren, massagedamen eller negleteknikkeren, for selvforkælelse kan sagtens foregå i hjemmet. For mig er hjemme-selvforkælelse en tur i karbadet, med stearinlys, Netflix, plejeprodukter og hvis jeg virkelig skal flotte mig så hører der også et glas vin med. Det er de få gange om ugen, hvor jeg lige kan nyde stilheden og få styr på mine egne tanker.

Som i ved er jeg kæmpe fan af Zenz pleje produkter. De laver ikke kun produkter til håret, de laver til hele kroppen. Jeg plejer at putte lidt af deres OIL TREATMENT HEALING SENSE NO. 98 i badet, den dufter fantastisk og gør min hud så blød. Når jeg har sat god tid af til et langt karbad, giver jeg altid mit hår en hårkur, her plejer jeg at bruge TREATMENT PURE NO. 03, der efterlader mit hår sundt og glansfuldt.

Zenz produkter er en stor del af min plejerutine i badekarret. Når jeg plejer mig selv, får jeg mere overskud, jeg bliver gladere og føler mig for en stund ikke stresset. Så for at vende tilbage til rappenskralden, så prøver jeg så vidt muligt at prioritere ting der gør mig glad. Mine veninder, min familie, mit arbejde og mig tid, er så enorm vigtigt for mig, det gør at jeg har lidt mere overskud til at klare de ting der stresser mig.

Til sidst vil jeg lige tippe jer om, at zenz har en masse gode tilbud på deres plejeprodukter op til jul. Der er både gaveideer og pakkeløsninger at hente på deres webshop. Jeg går selv og overvejer at give denne fine julegave til min mor.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *