Hverdag

Sådan får jeg hamsterhjulet til at køre rundt

Indeholder reklame, reklame er markeret med *

Det er ikke meget jeg får opdateret herinde. Jeg har så mange bolde i luften og det er svært for mig at finde tiden til, at sætte mig ned og få skrevet gode indlæg. Kort sagt har jeg været vildt presset siden jeg er startet på studie. Selvom jeg nu har været i gang i 2 måneder, skal jeg stadig lære at jonglere mellem arbejde, fornøjelse, studie, venner og familie. Det er svært, men jeg finder altid en løsning.

Den ene dag tager den anden og dagene er kortere end nogensinde før. Jeg tager hjemmefra kl. 07:00, henter Charlie kl. 15:00, laver mad kl. 17:15 og putter Charlie kl 19:00, sådan kører hamsterhjulet hver dag. Til tider er det en svær kabale, men Lasse og jeg har efterhånden fundet et par rutiner, der hjælper os igennem den kaotiske hverdag.

Madplan

Vi ved godt alle sammen hvor irriterende det er, at tage stilling til aftensmaden, når man står nede i supermarkedet kl 17:00, med et sulten og skrigende barn på armen. Det fungerer altså ikke og det har taget Lasse og jeg lang tid, at finde ud af. Nu laver vi altid madplan til den kommende uge, så vi ikke tyer til junk food, når vi ikke kan overskue at være kreative med menuen.

Stort indkøb

Samtidig med vi laver madplan, laver vi også en indkøbsliste over ting vi skal bruge til hele ugen. Ved at handle stort ind en gang om ugen, undgår vi mange spontane køb, vi sparer penge og sidst men ikke mindst sparer vi en masse tid.

Store portioner

En anden stor tidsbesparer er store portioner af mad. Vi prøver så vidt muligt, at lave mad til to dage så vi i princippet har mad fri hver anden dag. Vi er især glade for at lave store pasta og ris portioner, samt vegetar lasagne til 2 dage.

Måltidskasser

Jeg har været så heldig at indgå et samarbejde med Retnemt* der leverer måltidskasser. Med måltidskasserne får du leveret alt hvad du skal bruge til aftensmaden, som max tager 30 minutter at lave. Mit samarbejde er nu afsluttet, men jeg har valgt at købe flere måltidskasser hos Retnemt, da jeg har været så tilfredse med dem. Hvis i er interesseret i at prøve Retnemt får i 20% på jeres 2 første måltidskasser, hvis i køber via det her link*. Man bestemmer selv om man vil have måltidskasser hver eller hver anden uge, samt hvor mange dage om ugen man ønsker måltidskasser, der er ingen bindningsperiode.

Eyelash extensions // Lash Lift

Sidste måned fik jeg lavet et Lashlift og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg stresser altid om morgenen, så det er en kæmpe hjælp ikke at skulle tænke på mascaraen. Jeg prøver at gøre noget godt for mig selv hver måned og eyelash extensions eller lash lift er blevet et fast ritual en gang om måneden. Når mor er glad (og pæn) er barnet også gladere, er det ikke det man plejer at sige? 🙂

Tøj plan

Ligesom jeg laver en madplan, laver jeg faktisk også en tøjplan. Jeg ligger altid tøj frem til morgenen efter, så jeg undgår den helt store tøjkrise om morgenen.

Madpakke

Hvis man ligesom jeg studerer eller er på en arbejdsplads hvor man skal have madpakke med, kan man hurtig blive ruineret hvis man er dårlig til at huske og smøre en. Jeg har virkelig været dårlig til at lave min egen madpakke, men efter jeg har fundet ud af hvor mange penge jeg bruger på min frokost, prøver jeg virkelig at bestræbe mig på at lave en madpakke. Jeg laver den altid aftenen før, så jeg kan tage det roligt om morgenen.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *