Alt og ingenting

Der skal ske noget vildt imorgen

Som jeg har nævnt for jer et par gange er jeg en pige i konstant bevægelse og med mange bolde i luften, som konstant har brug for forandring. I sidste uge havde jeg langt lyserødt hår, men i denne uge har jeg kort lyst hår. Jeg tænker sjældent over de kostmetiske valg jeg foretager mig og det er både til min fordel og ulempe. Imorgen skal der ske endnu en dræstig ting, men denne gang er det overvejet nøje. Jeg har lært af mine dårlige erfaringer og ved nu at, hurtige beslutninger ikke er det smarteste valg når det kommer til det her.

Jeg skal nemlig tatoveres. Det bliver ikke en tatovering med betydning, det er simpelthen fordi jeg synes motivet er pænt. Jeg har booket tid hos Betty Zoo som i mine øjne, er en af danmarks bedste tatovører. Det her er ikke en spontan beslutning, for jeg har ventet på denne tid i over 2 måneder, jeg har derfor haft lang tid til at fortryde, men det har jeg heldigvis ikke gjort.

Jeg har en grim tatovering fra 2016. Den blev lavet af en dårlig tatovør på 10 minutter, fordi jeg var utålmodig og havde fået en spontan ide. Jeg er heldivis blevet klogere idag. Jeg har tænkt over det i LANG tid og jeg har valgt en tatovør jeg ved der er god. Jeg er stadig lidt i tvivl om hvor stor den skal være og hvor den præcis skal sidde, men det må jeg få hjælp til imorgen. Jeg vil ikke løfte sløret for hvad jeg skal have lavet, men jeg synes den er nice. Smag er jo en individuel sag.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *