Bryllup

Romantiske bryllupslokationer

Hvis alt går efter planen og tegnebogen tillader det skal Lasse og jeg giftes næste år. Vi har snakket om d. 15. august, da det passer godt ift. eksaminer og ferie. Selvom der er et helt år til vi skal giftes, har jeg fundet ud af, at vi faktisk er i ret dårlig tid. Vores ønskede dato er optaget på mange af de lokationer vi først havde tænkt, at holde vores bryllupsfest.

Udover at være udfordret på datoen, er mange af de fine steder vi har fundet enorm dyre og langt over vores budget. Vi har brug for et mindre økonomisk mirakel for at kunne afholde brylluppet. Vi prøver ikke at lade os begrænse, istedet prøver vi at tænke kreativt så vi kan få det til at gå op.

Før vi kan gå videre med planlægningen af brylluppet, er det vigtigt at få styr på lokationen. Der er tusindevis af forskellige muligheder, nogle mere romantiske end andre. Da det kan være svært at navigere i alle mulighederne, brugte jeg endnu engang mine livliner på instagram. Jeg har lovet at dele JERES favorit bryllupslokationer, så here it goes.

Sonnerupgaard

Den mest nævnte er uden tvivl Sonnerupgaard. Hvis budget var lidt større var det helt sikkert også her jeg skulle holde vores bryllup. Se mere til Sonnerupgaard her.

Herthadalen

En anden eftertragtet bryllupslokation er Herthadalen nær Roskilde. Her er der både mulighed for at holde fest i en lade eller et orangeri og især sidstnævnte er jeg helt forelsket i. I kan se mere til Herthadalen her.

Grønessegaard Gods

Hvis man ønsker at blive gift på et gods er Grønessegaard gods en oplagt lokation. Lokalerne ligger desuden i den “billigere ende”. Læs mere til Grønessegaard Gods her.

Den japanske have

Hvis man ønsker at blive gift nær Århus, er den Japanske have et romantisk og et oplagt valg. Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer, blev i sidste weekend gift i haven og det så magisk ud. Læs mere om Den japanske have her.

Saltoftehus

Saltoftehuset byder på mange bryllupsmuligheder. Der er mulighed for at blive viet på deres terrasse og derefter holde festen i deres fine lokale eller romantiske orangeri. I kan læse mere om Saltoftehus her.

Ødemark Gods

Her er endnu et fint et gods at blive gift på. På Ødemark Gods har de en stor park, hvor der er rig mulighed for at blive viet, samt holde reception før festen. Læs mere om Ødemark Gods her.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *