Fremtid og karrieredrømme

Det her skal jeg bruge de næste par år på

Der har været ualmindelig stille her på domænet de sidste par uger, da jeg har været på en længere ferie med mine 2 drenge. Nu er vi hjemvendt, med fuld knald på jetlagen. Jeg lover at skrive lidt om min tur for jeg har en masse, at fortælle jer om.

Som nogle af jer måske ved, sagde jeg for et par måneder tilbage mit arbejde op, da jeg ønskede at prøve noget nyt efter endt barsel.

Jeg har brugt tonsvis af timer på at lave optagelsesprøver, men har ikke turde at dele det med jer, hvis jeg nu ikke ville blive optaget. Heldigvis fik jeg gode nyheder d.26 juli, så nu kan jeg med stolthed i stemmen fortælle jer at jeg skal læse til Designteknolog på KEA.

Jeg glæder mig til at komme igang, men er samtidig vildt nervøs for at komme igang, da det efterhånden er et par år siden, at jeg har været på skolebænken.

Det her er første skridt på vej mod drømmekarrieren og jeg kan ikke vente med at se hvad fremtiden bringer mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *