baby mommylife

Jeres bedste tips til en flytur med en baby

Om 2 uger rejser vi til Californien, som vi selvfølgelig glæder os meget til. En flytur på knap 12 timer med en baby på skødet, glæder vi os dog knap så meget til. Jeg har brug for alle de gode råd jeg kan få, når det kommer til længere flyture med en bette på 9 mdr. Da vi i marts rejste til Dubai med Charlie, var han kun 5 mdr og vi havde derfor bestilt et bassinet til ham så han kunne ligge ned det meste af turen, det var en kæmpe hjælp, men da Charlie er del større denne gang, er han desværre for stor til Norwegians bassineter. Vi bruger alle knep for at få turen til at gå så let som overhovedet muligt og derfor spurgte jeg forleden dag om jeres råd på Instagram. Jeg lovede at dele dem med jer, så derfor har jeg her, samlet jeres og mine bedste fifs til en længere rejse med en baby:

Book et bassinet

Et bassinet/Vugge er virkelig guld værd når man skal ud og flyve med en baby. Vi havde selv bestilt et hvis Charlie ikke havde været for stor. Bassinet giver jer frie arme samtidig med, at det giver baby mulighed for at strække sig samt få en bedre søvn.

Køb et sæde til baby

Hvis et ekstra sæde til Los Angeles ikke kostede 5000 ekstra, havde jeg klart også bestilt et ekstra sæde. Baby behøver ikke at sidde på skødet af jer og i irriterer ikke naboen. Med denne her smarte fætter, ville det faktisk betyde at jeres baby kunne ligge ned på hele flyturen med et ekstra sæde.

Medbring ammepude på flyet

Vi var så glade for ammepuden da vi fløj til Dubai og Spanien med Charlie. Han lå meget bedre, når jeg støttede armen op ad puden, samtidig med at den aflastede mine arme når han sov.

Slynge/bæresele

Vi har haft vores slynge med begge gange vi har fløjet med Charlie. Han har været for lille til at sidde i lufthavnens klapvogne og vi har derfor brugt den til og fra flyet. En bæresele/slynge er også en god måde at afskærme din baby på, hvis der sker for meget oppe i flyet, vær dog opmærksom på at han/hun skal tages ud hvis man ska spænde sikkerhedsselen.

Tag det roligt

Det her er altid nemmere sagt end gjort. Babyer afspejler sig i sine forældre, så hvis du er stresset bliver baby det helt sikkert også.

Ipad

Ipaden blev nævnt flere gange. Selvom jeg ikke er sønderligt begejstret for al den skærmtid, indrømmer jeg gerne at jeg tyer til Gurli gris, hvis det kan give et par rolige timer på rejsen.

Jeg spurgte jer også om gode baby-fly-snacks, så dem får i lige her:

Majskiks

Smoothie og mad klemposer

Baby pandekager/klatkager

Frugt

Grinebidere 

Ostehaps

Thebolle

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *