Tanker

Karriere & fremtidsplaner

Hvis i følger med på instagram, læste i måske at jeg for et par uger tilbage valgte at sige min fuldtidsstilling op på mit arbejde og dermed er arbejdsløs når min barsel stopper d. 22 august. En beslutning der har krævet mange overvejelser, da det godt kan være lidt af et egoistisk valg overfor Charlie og Lasse, især når vi går med husdrømme. Jeg arbejdede som tjener, hvilket betød en masse aftenarbejde. Tanken om ikke at kunne putte min søn 5 dage om ugen, har givet mig så ondt i maven og var en af de største grunde til at jeg sagde op. Jeg har slet ikke været i tvivl om, at det var det rigtige valg og jeg har en følelse af, at hele verdenen ligger for mine fødder og at dette var første skridt på vej mod mine karrieredrømme.

Denne beslutning betyder dog ikke at jeg skal sidde på min flade dagen lang, så snart Charlie starter i institution. Jeg har store karrieredrømme og derfor har jeg søgt studie efter sommerferien, om jeg kommer ind eller ej må tiden vise, men indtil videre er det planen. Jeg drømmer om at kunne leve af min blog og mine sociale medier og derfor har jeg valgt nogle uddannelser der kan give mig nogle redskaber inden for den branche.

Jeg har søgt 3 uddannelser i håb om at blive optaget på en af dem. Hvis dette ikke lykkes, så prøver jeg bare igen næste år. Jeg har ikke travlt og jeg er sikker på at der er en mening med alt. Jeg kom ikke ind for 2 år siden, men så fik jeg Charlie istedet.

Vi har heldigvis ikke så dyre udgifter og derfor har vi råd til, at jeg siger op for istedet at satse på uddannelse og mine karrieredrømme. Husdrømmen er blevet sat på pause for nu, for jeg vil hellere finde et arbejde eller et studie jeg glæder mig til at møde op på, istedet for at slæbe mig selv på arbejde med ondt i maven, for at bo i et stort hus.

 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *