Hjem og indretning

Tips til et billigere børneværelse

Nu er vi endelig ved at være færdige med Charlies børneværelse, det har også kun taget 8 måneder + en graviditet. Charlie har fået vores gamle soveværelse, da vi for et par måneder tilbage delte stuen op i 2, så vi kunne flytte derind og så Charlie kunne få sit eget værelse. Hvis du er fast læser herinde, har du nok læst at vi bor i en lille 2-værelses lejlighed og pladsen er en smule trang, Charlies værelse er ingen undtagelse. Vi har dog givet ham det største værelse og indrettet det på bedste vis, så der er masser af plads til at lege. For at udnytte pladsen bedst har vi skiftet vores gamle puslebord ud med et puslebord der kan hænge på væggen. Det fungerer rigtig fint og giver en masse ekstra plads.

Det er ikke nogen hemmelighed, at værelset nok havde set lidt anderledes ud og været færdig en del tidligere, hvis der havde været flere penge at gøre godt med. Pengene er en smule små her for tiden og med en stor ferie om hjørnet, barselsdagpenge og et opsagt job, har vi været nød til at spare en smule og tænke kreativt for at fuldende værelset.

Tremmesengen har vi fået gratis fra et par, der gerne ville af med den. Det meste af hans legetøj er dåbsgaver og legetøj fra Lasses og min barndom. Sengeranden er en udgået version fra Petit by Sofie Schnoor og købt med en god rabat og hans dyne og sengetøj er fra hans grankusine og fætter. Stolen på hans værelse er fundet til storskrald og puden er købt i Føtex til en flad 50’er. Hans “nye” puslebord er købt på DBA for 120 kr og resten af møblerne er købt i IKEA. Vi har i alt brugt omkring 1600 kr på hans værelse. Det kan nok ikke gøres meget billigere, uden at der mangler noget. Vi er selv super tilfredse med resultatet og håber ligeledes at Charlie bliver glad for det.

I nat var der ingen undskyldning for, at han ikke skulle sove på hans eget værelse for første gang. Han faldt i søvn inde hos os og blev båret ind på hans værelse, hvor han sov fra kl 23 til kl 6, uden at vågne. Lasse og jeg har virkelig sovet godt og kan slet ikke forstå at vi ikke har rykket ham ind tidligere. Om det var et tilfælde at han sov 7 timer i streg, må tiden vise, men indtil da bilder vi os selv ind, at det var roen på hans eget værelse og mindre forstyrrelse fra os, der gjorde at han sov så godt.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *