beauty

De her (økologiske) produkter bruger jeg til mit hår

Dette indlæg er sponsoreret af ZENZ

Jeg har efterhånden nævnt et par gange, at økologi er en ting jeg er begyndt at gå højt op i, efter jeg blevet mor. Men det er altså ikke kun de ting vi propper i munden, jeg tænker over, det er også alle de ting vi til daglige byder vores krop, såsom “farlig” makeup, kemikalie fyldte cremer, eller parfumerede hårprodukter. Måske kan i huske at jeg skrev dette indlæg, hvor jeg bl.a. snakkede om farlige kemikalier og hvad det kunne have af konsekvenser.

Jeg handler ikke 100% økologisk, men jeg prøver altid at tilvælge økologi, hvis jeg har muligheden. Derfor er jeg så sindsyg glad for at have indgået et samarbejde med danmarks største (og bedste) grønne frisørkæde ZENZ, som jeg har benyttet i mange år efterhånden. Jeg har altid vidst at jeg har været i gode hænder, når jeg har fået en behandling hos dem.

Vi kender alle sammen følelsen af af være nyklippet og have dejligt blødt hår, efter en tur i frisørstolen. Det holder dog aldrig mere end en hårvask for mig, for lige så snart jeg har vasket mit hår, ligner jeg en der ikke har set skyggen af en frisør, de seneste år. Tanken strejfede mig, at jeg måske benyttede de forkerte produkter til min hårtype. Derfor tog jeg ned til ZENZ, for at få vejledning til hvilke produkter jeg skulle bruge. Jeg fik hjælp af det dygtige kompetente personale, der guidede mig til hvilke produkter jeg skulle bruge og hvordan jeg skulle bruge dem.

Jeg har brugt produkterne et par gange og er indtil videre ganske tilfreds med resultatet. Jeg har altid døjet meget med fedtet hår, så derfor bruger jeg ZENZ shampoo no. 10, der virker affedtende og tilfører fugt. For at bevare glansen i mit farvede hår, bruger jeg ZENZ balsam no. 11, efter shampooen. Inden jeg føntørrer mit hår sprayer jeg ZENZ volume hair spray, der tilføjer lidt fylde i mit hår. En gang om ugen benytter jeg en rense kur, der fjerner affaldsstoffer og efterlader mit hår blødt.

Jeg er så glad for de her produkter, der udover at være skånsomme og gode for håret, også er et mere bæredygtigt valg. Jeg kan klart anbefale jer at slå et smut forbi en Zenz salon, hvor fagpersonalet glædeligt vil guide jer, så i får produkter der passer til netop jeres hårtype. Ellers kan i læse om alle produkterne på deres webshop, hvor de bl.a. også sælger deres egen serie af mineral makeup.

 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *