beauty Tanker

Det er vigtigt at gøre noget godt for sig selv engang imellem

Indlægget er sponsoreret af ZENZ

Jeg har altid troet på at man er sin egen lykkes smed, så hvis der er noget der gør en utilfreds eller ked af det og der kan gøres noget ved det, så er det med at gøre det. Hvis der er en ting der kan gøre mig lidt små frustreret, så er det når jeg ikke føler mig soigneret eller når jeg går og er utilfreds med måden jeg ser ud på. Hvor forfængeligt det end lyder, kan jeg altså godt gå hen og blive frustreret over en krakeleret neglelak, en springfarlig bums eller en leverpostej udgroning der siger sparto. Jeg lader mig ikke påvirke af det når jeg går derhjemme, for det hører på sin vis med til hverdagen når man bliver mor, men når jeg skal til events, ud og drikke en kop kaffe eller bare vil føle mig som andet end Charlie’s foderbræt, kan det godt påvirke mig.

Derfor har jeg lavet en aftale med mig selv om at prioritere selvforkælelse mindst en gang om måneden. Indtil videre har det lykkes mig at finde tid imellem bleskift og ammeri, til lidt mig tid og det giver virkelig point på overskudskontoen. Og en glad mor giver som regel et glad barn.

Jeg ammer stadig, så det der med at få Charlie passet mere end en time eller to, er altså ikke en realitet endnu. Jeg har ham derfor med over alt og jeg udvælger nøje de steder jeg kommer, for at sikre mig at de er børnevenlige. Jeg har f.eks. ikke lyst til at tage ham med ind i en neglesalon eller en almindelig frisørsalon der er fyldt med dampe og hidsige lugte, når jeg har Charlie med mig.

Jeg går meget op i mit hår og prøver ihærdigt at komme de voldsomme udgroninger til livs, men efter jeg er blevet gravid har jeg måtte søge efter alternativer, så jeg ikke udsætter Charlie for overstående. Som jeg har nævnt et par gange herinde, har jeg været fast kunde hos Zenz, både før og efter jeg har født. Foruden at være Danmarks bedste økologiske frisørkæde, gør de det legende let for mig at balancere skønhed og mor livet sammen. De har ingen farlige dampe eller kemikalier i salonerne, så jeg skal ikke bekymre mig om at få Charlie passet, da han bare kan komme med mig. Ja, Zenz salonerne synes endda det er så hyggeligt når man tager sin baby med, så de har sørget for puslebord og ekstra god plads så man kan have sin barnevogn med.

Men lige meget hvad kan vi nok ikke komme udenom at det altid er lidt af en udfordring at have sin baby med. Der skal leges, ammes og skiftes ble, så derfor er det bare så fantastisk at Zenz, sætter ekstra god tid af til en behandling, når man informere om at man har en baby med.

Jeg sætter enorm stor pris på de få timers selvforkælelse, jeg får om måneden. Om det så handler om den helt store makeover eller blot en hårkur med hovedbundsmassage, er det guld værd for mig. Mor livet er ikke specielt glamourøst, og sådan skal det også være, men jeg tror også på at det er vigtig, lige at gøre noget godt for sig selv engang imellem.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *