Om mig

9 random facts i nok ikke vidste om mig

I løbet af den sidste måneds tid, er i en del flere der læser med, så det må være på tide at jeg præsentere mig selv (better late, than never). Tusind tak til alle jer der følger med, både herinde på bloggen og på min instagram, det betyder alverdens.

1. Jeg er født og opvokset i Gentofte og Søborg, hvor jeg både har gået i folkeskole og i gymnasium. Da jeg et år efter jeg var blevet student, fandt sammen med Lasse, flyttede jeg ind hos ham i Hvidovre. Jeg håber vi har råd til at blive boende i Hvidovre, da det er godt familie område, der er gode institutioner og det er tæt på København.

2. Jeg har utrolig dårlig balance, hvilket resulterer i at jeg vælter (primært over mig selv) 1-2 gange om dagen. Jeg har altid et blåtmærke på mit ben, da jeg ofte går ind i ting og jeg havde altid huller i bukserne da jeg var yngre, da jeg ofte faldt og slog mig.

3. Jeg er en rigtig gennemsnitspige, hvad angår det boglige. Jeg strøg igennem gymnasiet med en masse 7-taller, og et par 10 og 12-taller. Jeg fik 02 i idræt og musik og det betyder at jeg ikke kan komme ind på mine drømmestudier, da det har påvirket mit snit. I kan måske ane min utilfredshed over en dårlig kondition og en guitar der ikke stemmer, kan have betydning for ens fremtid, men den må vi tage en anden gang.

4. Jeg har altid haft en enorm sød og fedtet tand, hvilket resulterede i at jeg vejede 10-15 kg mere da jeg gik i gymnasiet. Jeg har med årene lært at styre min stop knap, men hvis jeg gav mig selv lov kunne jeg leve af Coco pops morgen, middag og aften.

5. 50% af mine penge går til spontane køb. Hvis jeg ser noget jeg kan lide, køber jeg det og jeg ender stort set altid kun at gå med det en gang. Jeg har massere af tøj, men kun lidt tøj jeg går med, resten ligger bare og samler støv i mit tøjskab.

6. Jeg drømmer om at leve af min blog og mine sociale medier. Det er mit frirum og der jeg føler mig mest kreativ. Desuden drømmer jeg om at blive min egen chef, da jeg fungere meget bedre når jeg kan ordne tingene i mit eget tempo.

7. Jeg elsker at rejse og hvis jeg havde uendelige mængder af penge, ville jeg være på farten hele tiden. Jeg har set meget af verdenen, men jeg elsker især at besøge USA, hvor jeg efterhånden har været et par gange. Næste rejseønske er Hawaii, men det kræver mange penge og lige nu har en større bolig og et kommende bryllup første prioritet.

8. Jeg har lidt af en hår fetich. Jeg har haft alle regnbuens hårfarver. Jeg har afprøvet al verdens forskellige frisurer og nogle har været mere heldige end andre. De sidste par år, har jeg fået en spontan lyst til den famøse page, hver gang mit hår er blevet langt nok. Jeg ender dog altid med at fortryde og må vente i flere måneder på mit hår bliver langt igen.

9. Jeg har altid drømt om at blive ‘ung’ mor, da jeg ser flere fordele end ulemper i at blive mor i en ung alder. Jeg har efterhånden svaret på mange spørgsmål om at blive mor som 22-årig, og jeg har samlet mine erfaringer og tanker i 2 blogindlæg, i kan læse dem her og her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *