mommylife

Bekendelser fra en træt mor

Kan i huske da jeg skrev det her indlæg, der omhandlede Charlies nye søvnrutiner, der fik ham til at sove igennem? Well, lykken var kort, for som det ser ud lige nu, er vi ca. oppe en gang i timen om natten. Om det skyldes et appetitspring, eller om han bare vil vise hans mor at han stadig er chefen, kan kun guderne vide. Jeg tror dog stadig på at vi har indført nogle gode natte rutiner, som nævnt i indlægget, og jeg krydser mine små pølse fingrer for at han snart vænner tilbage til den gode nattesøvn.

Trætheden kommer på et rigtig ubelejligt tidspunkt, men mon ikke den altid gør det? Selvom jeg er på barsel, går livet ikke i stå og jeg har rigtig mange ting at se til. Det er nærmest som om der er for få timer i døgnet, og mine vågne timer ikke kan udnyttes 100% grundet søvnunderskud. Middagsluren må vente, indtil Charlie selv beslutter sig for at tage en ordentlig skraber, for powernaps er ikke lige mig. Jeg er altid god for en bommert, eller 2, når jeg er træt, så jeg tænkte at jeg ville dele højdepunkterne fra de seneste dage.

– I morges puttede jeg yoghurt i kaffen, frem for mælk. Men det er fandme heller ikke nemt, når kartonerne næsten er ens.

– Igår bestilte vi pizza og i stedet for at bestille min normale salat pizza, kom jeg til at bestille en pizza med tun og rejer. HVEM BESTILLER DET? Fisk hører ikke til på pizza.

– Jeg havde gået og overvejet i et godt stykke tid om jeg havde råd til et spejl jeg havde ønsket mig i længere tid. I søndags for jeg så købt det, og 2 timer senere smadrer jeg det i min egen træthedståge. Det må være 7 års ulykke til mig. Heldigvis har jeg en kæreste der forbarmede sig og vi fik købt et nyt spejl igår.

– I lørdags var jeg i Bilka, sammen med resten af Danmarks befolkning, heldigvis lagde jeg ikke mærke til det, da jeg var kommet afsted uden briller og jeg stort set er blind uden dem eller kontaktlinser.

Der er massere af andre historier og en del af dem omhandler at jeg går ind i ting eller vælter over mig selv, men dem vil jeg skåne jer for lige nu. Tilgengæld vil jeg bede jer om at sende lidt søvn støv i min retning, så jeg ikke lave flere dumme ting end højst nødvendig.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *