gravid

Sådan fandt jeg ud af at jeg skulle være mor

Yes, sådan her så jeg ud for præcis et år siden, da jeg stod med en positiv graviditetstest i hånden, pisse nervøs og samtidig utrolig spændt og glad.

Mine faste læsere ved at Lasse og jeg havde prøvet i knap 5 måneder og at Charlie var et stort ønske for os begge. I løbet af de 5 måneder vi prøvede, havde jeg taget utallige af negative graviditetstest, så det kom også som et kæmpe chok, da jeg pludselig stod med 2 streger. I dagene op til at jeg fandt ud af at jeg var gravid, havde jeg følt mig ekstra træt og havde en god hovedpine, men det var ikke noget jeg tænkte specielt meget over, da jeg på dette tidspunkt arbejdede omkring 50 timer om ugen, og tænkte det garanteret bare var fordi jeg var lidt stresset. Jeg har nærmest altid fået min menstruation på klokkeslaget, så da jeg ikke havde fået det, den morgen jeg oprindeligt skulle have haft den, begyndte jeg at undre mig. Jeg arbejder ude i lufthavnen, så da jeg samme morgen skulle på arbejde, smuttede jeg lige forbi lufthavnens apotek, for at købe en test. Jeg var alt for nysgerrig til at vente med at tage testen, så jeg skyndte mig på toilettet inden min vagt startede. Der var ingen tvivl, 2 tydelige streger, jeg var gravid. Jeg fik pakket testen ind i toiletpapir, og lagt ned i tasken (måske lidt ulækkert, men i kan ikke fortælle mig at jeg er den eneste der har gemt en positiv test som souvenir).

Jeg ville ikke fortælle Lasse det over telefonen, så jeg tog en 11 timers vagt, med et kæmpe smil på læben, uden at fortælle det til nogen. Da jeg kom hjem samme aften, lod jeg som ingen ting, for jeg ville ikke glæde Lasse, inden jeg var 100% sikker. Da jeg vågnede morgen efter, tog jeg en test, endnu en gang positiv. Jeg listede mig tilbage i sengen, hvor Lasse stadig lå og småsov. Jeg begyndte at fælde en tåre eller to, og jeg fik ubevidst vækket Lasse, der hurtigt fik spurgt mig om hvorfor jeg græd. Jeg har aldrig været så nervøs og spændt på at fortælle ham noget, som denne gang, men med rystende stemme fik jeg fortalt ham at han skulle være far. Lykken strålede ud igennem hans øjne og han fik også fældet en tåre.

Det er helt vildt at der allerede er gået et år siden jeg tog en positiv graviditetstest. Det var en helt speciel følelse, en kombination af nervøsitet, glæde, usikkerhed og så mange andre følelser, jeg ikke engang kan sætte ord på. Dagen jeg tog testen og dagen jeg fortalte Lasse at han skulle være far, er 2 dage jeg aldrig vil glemme.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *