mommylife

9 uundværlige ting der har gjort livet som mor lidt nemmere

Reklamelinks er markeret med *

1. Yogabold 2. Stofbleer 3. Body 4. Lupilu bleer* 5. Bukser 6. MAM Sut 7. Cam Cam Ammepude 8. Iphone X 256GB 9. Natures Sway slyngevugge

Charlie er nu 5,5 uge gammel. Inden han blev født, har vi både fået og købt en masse til ham, nogle ting har været mere brugbare end andre. Allerede på 5,5 uge har jeg erfaret hvilket baby ting der har gjort tingene lidt nemmere og derfor har jeg samlet 9 ting der har været uundværlige for mig, i den første tid som mor.

1. Yogabolden bliver din bedste ven om aftenen og alle der har en nyfødt som ikke er glad for at sove, burde anskaffe sig en. Hvis du sætter dig på bolden med din baby, så i har mave til mave og hopper let, har du med garanti et sovende barn 10 min senere. Det er en stensikker vinder, hver gang, Tjek evt denne youtube video.

2. Man kan aldrig få for mange stofbleer, det er helt sikkert. Inden jeg fødte var jeg sikker på at vi havde nok og takkede derfor nej, hver gang der var nogen der spurgte om de skulle købe stofbleer til os, hvis de fandt dem på tilbud. Idag er jeg dog blevet klogere og kan slet ikke forstå at jeg nogensinde har takket nej, de bliver jo brugt til ALT.

3. Ja ja, i ved godt allesammen at en baby har brug for mange bodyer, men lige præcis denne her body fra H&M, vil jeg alligevel lige råbe et ekstra hurra for. For denne body kan nemlig åbnes hele vejen ned og skal derfor ikke rives ned over hovedet, ligesom andre bodyer. Det er altså skide smart, hvis man skal skifte tøj om natten og ikke ønsker at vække babyen, fordi der skal noget ned over hovedet.  

4. Alle ved jo også at bleer er uundværlige når man har en lille en, men lige dem fra Lupilu* (som forhandles i Lidl) kan alligevel bare lidt mere end den normale ble. Udover at en pakke med 24 bleer kun koster 21,25 kr, hvilket er vanvittig billigt, så finder man også en indikator på bleen, der fortæller når bleen er våd og det er tid til en ny og ren ble.

5. Jeg har en søn, der ikke bryder sig om at have sokker på. Jeg har prøvet tusindvis af forskellige størrelser og mærker, men lige meget hvilken model jeg prøver, formår han altid at sparke dem af. Derfor er jeg ekstra vild med de bukser, hvor der er indbyggede sokker i. På den måde kan jeg trygt ligge ham ud i barnevognen, uden konstant at bekymre mig om han har kolde fødder.  

6. Det tog os lang tid at finde ud af hvilken slags sut Charlie bedst kunne lide. Efter mange forsøg, forelskede han sig heldigvis i en rimelig smart en. Denne sut fra MAM, er selvlysende, hvilket gør at jeg lynhurtig kan finde den om natten, hvis han har spyttet den ud og give ham den tilbage uden at tænde lyset. 

7. Ammepuden gør amningen så meget nemmere, mere er der vidst ikke at sige om den. Det eneste der er ærgeligt ved puden er, at den er så god, så man savner den gevaldigt meget når man ikke har den med. 

8. Okay, det her er vidst lidt af en luksus tilføjelse og den er vidst ikke uundværlig, men alligvel en ting jeg har sat enorm stor pris på, efter jeg er blevet mor. Det er helt fantastisk at eje en telefon med 256 GB, så man bare kan give den gas med fotograferingen af sin baby, uden at bekymre sig om der er plads nok på telefonen. 

9. Hvis Charlie kunne sove udenfor i sin barnevogn hele natten, havde han gjort det, for han sover bare meget bedre udenfor. Men han skal selvfølgelig ikke stå udenfor hele natten, han skal være i soveværelset med os, der hvor jeg helst vil have ham. Han har ikke fundet glæden i at sove i hans egen seng endnu, så derfor har vi søgt alverdens alternativer, så vi selv kan få lidt søvn og her er slyngevuggen guld værd. Slyngevuggen hænger man op i dørkammen og fordi den ikke er forbundet til jorden kan man gynge sin baby i søvn. Charlie kan nemt tage en lur på 4 (noglegange 5) timer i slyngevuggen. 

You may also like...

2 Comments

  1. Anja says:

    Min dreng er fra d 4/10 – samme dag som din? Ej det kan jeg ikke lige huske men det er ihvertfald tæt på. vi elsker også bodyerne fra hm

  2. Bolden brugte vi også det første laaaaange stykke tid med Bøffen. Han kunne slet ikke finde ro i kroppen, medmindre vi var i bevægelse med ham. Det gav mig dog afsindigt ondt i ryggen, og efter han var en tur til kiropraktor, blev det faktisk nemmere for ham at finde ro…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *