baby

En lille opdatering fra vores babybobbel

Så skete det endelig! Torsdag d. 04.10.18 kl 21:19, kom vores lille mand til verdenen, tag godt imod Charlie.
Han er det sødeste og mest bedårende jeg længe har set og hver dag bliver jeg overrasket over hvor meget man kan elske sådan et lille væsen, man knap nok kender.
Hverken Lasse eller jeg har styr på tid eller sted, men imorgen er han en uge gammel og tiden flyver bare afsted.
Vi har brugt den sidste uge på at give ham vores fulde opmærksomhed og give ham alt den kærlighed han har brug for. Desuden har kroppen lige brug for at komme sig ovenpå en fødsel. Jeg er desværre stadig en del medtaget, men ligeså snart jeg er ovenpå igen skal i nok få meget mere at se til Charlie.
Mit vand gik kl 15 og han var ude 21:19, så han er en lille mand med fart over feltet og et hidsigt temperament når han ikke får sin vilje, samtidig med det har han et godt sovehjerte og så er han så afsindig cute, at jeg næsten ikke kan være i min egen krop, lige som en baby skal være.
Opdatering følger. Masser af kærlighed herfra!

You may also like...

1 Comment

  1. beautiful photos! Hope you are having a good monday <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *