Stil

9 ammevenlige Nelly favoritter

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg glæder mig som en sindsyg til at kunne gå i normalt tøj igen. Jeg må nok indrømme at udvalget af graviditetstøj i de danske butikker, ikke lige har været mig.

Jeg er nået til et sted i graviditeten hvor jeg er vokset ud af mit graviditets tøj, yes, man skulle ikke tro at det kunne lade sig gøre, men jeg er simpelthen blevet for rund til det tøj der er lavet til de runde, hmmmm! Desuden er jeg nået så langt, så det ville være dumt at gå ud og købe noget nyt graviditetstøj, så uden at lyve lever jeg altså i 3 sæt tøj, som er det eneste jeg kan passe. MEN der er lys for enden, for nu kan jeg nemlig endelig begynde at kigge på normalt tøj igen. Jeg har dog ikke totalt frit slag, for det skal jo være ammevenligt. Heldigvis er det en del nemmere at finde søde skjorter end lækkert graviditetstøj, så jeg har fundet mine ammevenlige favoritter fra Nelly frem og samlet dem til jer. 

You may also like...

1 Comment

  1. Sarah Lykke says:

    Jeg forstår dig så meget! Her i uge 36 strammer det hele ekstra og man orker ikke købe mere tøj til nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *