Hjem og indretning

25% hos Desenio

Efter halvandet år i vores lejlighed, fik jeg endelig taget mig sammen til at hænge lidt billeder op i soveværelset. Alle plakaterne er fra Desenio, og er de ikke bare flotte? Jeg havde så svært ved at vælge, da de har så mange flotte posters. Jeg endte dog med at vælge disse 3 billeder, der passer med vores blå væg. Jeg har så piftet billederne op med 3 kobber rammer (der også er købt hos Desenio) så billederne ikke blender helt ind med væggen.

Jeg skal helt sikkert også købe nogle Børne billeder til lillemanden.

Fordi jeg er så vild med Desenio’s posters og rammer, har jeg sørget for en rabatkode der giver jer 25% fra idag til og med torsdag.

Koden “nannaelmquist” giver 25% rabat** hos Desenio mellem Tirsdag d. 21. August – Torsdag d. 23. August *Gælder dog ikke rammer eller på handpicked-/collaboration posters.

De 3 plakater over min seng er:

BLUE SUCCULENT

ARCHITECTURE NEW YORK

WATERCOLOR MOUNTAINS

Alle 3 billeder og rammer er købt i størrelsen 50×70. Find meget mere inspiration hos Desenio.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *