Stil

Mine seneste 2 taskekøb

Jeg elsker tasker, men hvilken kvinde gør ikke det? Jeg har i hvert fald rigelig, hvis du spørger min kæreste. Her er de seneste 2 tasker til samlingen, som jeg har købt inden for de sidste 2 måneder.

Taske fra La gazelle. Fås kun i butikkerne

Det her er min absolut favorit taske i øjeblikket, hver eneste gang muligheden byder sig bruger jeg den. Tasken er fra La gazelle. Den minder meget om Gucci’s populære Dionysus taske, men er et noget billigere alternativ, til kun 700 kr. Tasken kan fås i flere farver og kan desværre ikke købes online, men den kan købes i La Gazelle butikkerne.

Taske fra ALDO

Jeg elsker denne lille lyserøde sag fra Aldo. Det er den perfekte bytaske eller kaffetaske. Den lyserøde farve og det fine mønster, kan pifte et hvert outfit op hvis i spørger mig. Jeg er super glad for denne her taske (der også kommer i sort) også koster den kun 449,-

#nouw30daychallenge

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *