Stil

Lyserød vinterfavorit

Jeg har i lang tid ønsket mig denne lækre strik fra Ganni, men jeg må desværre erkende at den er en smule over mit budget. Jeg så for nogle uger siden at Gina Tricot havde lavet en der mindede meget om Ganni’s til en mere budgetvenlig pris, jeg nåede desværre bare ikke at få fingrene i den, da den var udsolgt stort set alle steder. Jeg har siden da været på jagt efter den perfekte striktrøje og jeg tror jeg har fundet den. I denne uge fandt jeg nemlig denne lyserøde strik fra h&m, der minder lidt om Gannis og jeg har boet i den siden. Så fin en farve og så er den dejlig varm, kan man bede om mere?

Den findes desværre ikke på H&M’s hjemmeside, men i kan få den i butikkerne.

#nouw30daychallenge

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *