Uncategorized

Super pinlige ting der sker alt for ofte når man er en brilleabe

Siden jeg startede i gymnasiet for mange år siden, er mit syn blevet dårligere og dårligere. Det var først for 1,5 år siden at jeg anderkendte at jeg nok skulle starte med at gå med briller, så jeg kunne se noget. En sjælden gang i mellem har jeg dog glemt at tage mine briller på, eller også har jeg været så træt at den styrke mine briller har, ikke har været nok. Min mangel på opmærksomhed og mit dårlige syn, har sat mig i en række pinlige situationer.

1. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har vinket ivrigt efter fremmede personer, jeg troede jeg kendte. Dum som jeg er, reagerer jeg aldrig på det manglende tilbagevink, og derfor finder jeg altid først ud af at jeg ikke kender personen når jeg nærmest er i gang med at give dem et kram. Jeg ender altid med at stå og beklage overfor den skræmte fremmede, der i den grad også finder situationen ekstremt akavet, “Undskyld jeg troede du var en anden”.

2. For at undgå forrige situation, har jeg tit taget mig selv i at stirre på et andet menneske, for at finde ud af om jeg kender ham/hende. I kender det selv, man har altid på fornemmeren når et andet menneske stirrer på en, så derfor er jeg tit blevet fanget på fersk gerning, med en omgang akavet øjenkontakt. Mit stirreri er helt sikkert blevet misforstået af mange fyrer, der har troet at jeg har tjekket dem ud.

3. Jeg kan huske dengang i 7. Klasse da alle pigerne, lige pludselig fik briller, og vi alle gik og løj og sagde at der var styrke i. Dengang ville jeg så gerne have briller, fordi jeg synes det var så smart. I dag bruger jeg til dagligt den kendte bloggerbrille (med styrke, for at få det på det rene), da mine øjne let bliver irriteret af kontaktlinser. Jeg bliver ugentligt spurgt om der er styrke i, fordi der er så mange der har gået med samme brillemodel som min, bare uden styrke. Så lad mig lige få en ting på det rene, jeg har intet problem med at folk går med briller uden styrke, da det egentlig bare er ligesom et smykke, jeg går bare med brillerne fordi jeg ikke kan se noget uden. Jeg ville elske at kunne gå uden briller hver dag, da jeg føler mig meget pænere uden.

4. Jeg har tit fået komplimenter for mine briller og det bliver jeg selvfølgelig rigtig glad for. Nogle folk tager bare komplimentet to the next level, for nogen kvinder vil rigtig gerne prøve mine briller. For nogle måneder tilbage var jeg på arbejde, vi havde haft super travlt, så jeg havde svedt en del, hvilket havde resulteret i at mine briller var super fedtede. Der var en kvinde der var så vild med mine briller at hun simpelthen måtte spørge om hun måtte prøve dem og selvfølgelig sagde jeg ja. Brillerne var så fedtede da hun tog dem på, at hun valgte at råbe op om jeg pudsede dem i leverpostej. Man kunne nærmest se væmmelsen i hendes ansigt, mens resten af selskabet var flade af grin, Super Nice.

#nouw30daychallenge

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *