Uncategorized

Det perfekte selfie

Vi gør det alle sammen engang imellem. Vi løfter telefonen, smiler til den, laver trutmund til den og laver v-tegnet til den, også tager vi et billede. Selfies er vidst kommet for at blive, så hvorfor ikke gøre det ordentligt? Som selvudnævnt selfiequeen har jeg samlet nogle pro-redskaber og tricks, der kan redde dig hvis du mangler det perfekte instagram billede, men ikke har en instahusband til at tage dem for dig.

Selfiestangen

Selfiestangen er uundværlig når du skal tage det perfekte selfie, det er din 3. og længste arm. Selfiestangen giver dig muligheder for at tage selfies fra en helt anden vinkel og giver dig også muligheden for større afstand mellem dig og kameraet. Den største udfordring med selfiestangen er at sørge for den ikke er synlig. Her får i 2 af mine bedste selfies taget med en selfiestang.


Selfiecoveret

Selfiecoveret, giver mig den perfekte belysning når omgivelserne ikke giver mig det. Selfie coveret er et cover med justerbart lys i. Der er mange versioner på markedet, jeg bruger selv Lumee light, men har tidligere brugt selfie case. Coveret er enormt stort og klodset, så jeg har det ikke så tit på, men tro mig det er stadig guld værd, når man skal have det perfekte selfie, tjek selv.


Hånd i hovedet finten

Når jeg tager et selfie, ryger min hånd automatisk op i hovedet og derfra kommer hånd i hovedet finten. Hvorfor hånden ryger op i hovedet, det kan jeg ikke fortælle jer, men den har altid været der og jeg er sikker på at jeg ikke kan være den eneste, så den fortjener bestemt en plads her på listen.


Tripod

Tripod stativet er en gave til dig der gerne vil lade dine følgere tro, at du har en masse der gerne vil tage billeder af dig ;-). En tripod med bluetooth fjernbetjening, eller kameraudløser, giver dig muligheden for at tage et billede af dig selv i helfigur. Hvis du alligevel har din telefon på kameraudløser, kan du med stor glæde vænne kameraet om, så du tager billeder med kameraet bag på telefonen. Det ‘rigtige’ kamera på telefonen er meget bedre og det vil helt sikkert give dig nogle billeder i meget bedre kvalitet.

Jeg håber i kunne bruge 4 af min skarpeste telefon selfietricks. Tag det med et smil og prøv dem af, de har hjulpet mig i mange situationer. Hvis i har nogle selfietricks i ærmet jeg ikke har nævnt, så del dem endelig med mig. God fornøjelse selfieladies.

#nouw30daychallenge

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *