Alt og ingenting

For at være helt ærlig #1

– Hold da op hvor er det blevet koldt udenfor, ingen af mine vinterjakker kan holde mig varm længere. Jeg elsker forår og sommer, men det er der lange udsigter til. Send lidt varme til Danmark, tak!

– Min rejselyst er ekstrem her for tiden, jeg tror det har noget at gøre med vejret og mørket. Lige nu drømmer jeg om en tur til Californien, men en tur til Bali eller Dubai ville heller ikke gøre noget. Helt ærligt, hvem kunne ikke bruge lidt strand og varme lige nu?

– Jeg forstår ikke dem der endnu ikke har taget deres julepynt ned. Jeg elsker julen, men det er vel og mærke kun i juletiden. Få det julepynt ned, det er efterhånden flere uger siden. Det kribler i mig, når jeg ser en altan eller et hus, hvis julepynt stadig kan give en epileptiker et anfald.

– Jeg har nok brugt lidt for mange penge i denne her uge, men der er jo januarudsalg og det skal man huske at udnytte. Jeg har bl.a. købt denne blazer. Lidt ekstra i pengepungen ville være fantastisk, så jeg kan forsætte udsalgsvanviddet.

– Jeg burde nok have smuttet forbi træningscenteret et par gange mere i denne her uge, men når det er så mørkt og koldt er min motivation slet ikke eksisterende inden arbejde. Kender i det?

– I søndags var jeg inde og spise på BARK, og det vil jeg helt sikkert anbefale jer at prøve. Restauranten ligger i de flotteste omgivelser og barkortet er enormt, kunne man bede om mere? Hvis i tager forbi bark, så gør jer selv den tjeneste at bestille deres tatar, den er super.

– Der går ikke en dag, hvor jeg ikke bliver mere og mere forelsket i min kæreste. Han støtter mig i alt hvad jeg foretager mig og får mig til at grine hver dag. Jeg elsker ham så højt og ville give ham hele verdenen hvis jeg kunne.

#nouw30daychallenge

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *