Alt og ingenting

#Nouw30daychallenge

Jeg elsker en udfordring, så derfor har jeg meldt mig til #Nouw30daychallenge, hvilket betyder at jeg skal udgive et indlæg hver dag i 30 dage. Dette er en udfordring der giver mig en god mulighed for at komme ordentlig igang med min blog og udvikle mig som nyopstartet blogger.

#Nouw30daychallenge starter på mandag og slutter igen d. 20.02.18. Jeg har en masse ideér og jeg lover jer for at det bliver underholdende! I kan bl.a. læse med på mandag, hvor det første indlæg af min blogserie “For at være helt ærlig” udkommer. Der er masser at glæde sig til, så jeg håber i vil læse med den næste månedstid, når der bliver taget op i de store og små emner.

I kan læse mere her.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *