Alt og ingenting

Månedens ønskeliste

1. Ipad pro, køb her 2. Meotine pels, køb her 3. Only Blazer, køb her 4. Instant Effects Instant Lip Plumper, køb her 5. Calvin Klein bh, køb her 6. Royal Copelhagen krus, køb her 7. Skin roller fra Swiss clinic, køb her 8. Nespresso Creatista, køb her

Only har lige fået den fineste blazer i forretningerne. Jeg har været inde og prøve den og den sidder perfekt. Jeg fik desværre ikke købt den, men jeg skal helt sikkert anskaffe mig den i januar. Desuden ville jeg elske at påføre mig Meotine’s røde pelsjakke (der ovenikøbet er på tilbud). Jakken vil helt sikkert holde mig varm i vintermånederne, så den får en kæmpe plads på ønskelisten.

Jeg er nok en smule små afhængig af kaffe og indtil nu, har jeg også været mere end tilfreds med min Nespresso Citiz & Milk. Efter Lasse og jeg er flyttet har vi dog fået mere køkkenplads, så nu har jeg plads til en lidt større kaffemaskine, med flere funktioner. Jeg er vild med Nespresso’s kapselsystem, så derfor er det Nespresso Creatista der er på månedens ønskeliste. Jeg ville elske at hælde min morgenkaffe op i de smukke Royal Copenhagen krus, der også får en kæmpe plads på ønskelisten.

Udover førnævnte har jeg en ipad, en skin rooler, en lip plumper og en Calvin Klein bh på månedens ønskeliste.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *