anbefalinger

10 Netflix anbefalinger der får din weekend til at toppe

Har du planer om at ligge på sofaen og slappe den hele weekenden, men ved du ikke hvilken serie eller film du skal gå i krig med? Tro mig, det kender jeg alt for godt! Det er faktisk mit evige søndags problem. 

Jeg har efterhånden været hele Netflix’s sortiment igennem og derfor har jeg samlet 10 af mine Netflix favoritter, der helt sikkert kan underholde dig, hele weekenden.

1. Modern Family
Det her er min absolut go-to serie. Jeg elsker at se Modern Family, når jeg ønsker at se en serie der ikke kræver den store koncentration. Modern family er hyldende morsom, og hvis du er en af de få, der stadig ikke har set serien, vil jeg klart anbefale dig at gå i gang.

2. Black Mirror
Black Mirror er en serie der ikke består af sammenhængende afsnit. Alle afsnit har et forskelligt plot, så det er nærmest små kortfilm. Alle afsnit i serien tager udgangspunkt i vilde fremtidscenariere. Black Mirror er ikke for sarte sjæle, men hvis du er til sådanne slags serier, lover jeg at du ikke bliver skuffet.

3. 13 Reasons why (Døde piger lyver ikke)
13 Reasons why, må nok være den sørgeligste serie jeg har set på netflix. Serien handler om en ung high school elev, ved navn Hannah Baker, der begår selvmord. I serien følger man en af hendes venner der prøver at opklare hvorfor hun tog livet af sig selv. Denne her serie, trækker virkelig tårer, så hvis du er i dit sørgelige hjørne, kan 13 reasons why helt klart anbefales.

4. Orange is the new black
Orange is the new black, vil helt sikkert holde dig underholdt. I Serien følger man en række kvindelige indsatte i deres kamp om overlevelse i et fængsel lidt ude for New York. Serien vil både få dig til at græde og grine. Orange is the new Black er 5 sæsoner ren underholdning.

5. First they killed my father
First they killed my father, er en film der minder os om at vi skal passe på hindanden. Filmen følger en lille pige fra Cambodia, der ender med at blive børnesoldat under de røde khmerer. Jeg behøver ikke at sige andet end den bestemt er værd at se, også er den instrueret af ingen mindre end Angelina Jolie.

6. Friends
Behøver vidst ikke så meget forklaring, vel?

7. The people V. O.J. Simpson
I denne serie følger man hele retsagen om O.J. Simpson, der eftersigende skulle have dræbt sin kone og hendes elsker. Serien er skidespændene, og kan klart anbefales hvis du leder efter en god krimiserie.

8. The Fundamentals of caring
Hvis du mere er ude efter en film fremfor en serie, og trænger til et godt grin, så burde du se denne netflix komedie. Filmen handler om en ung handikappet mand, der tager ud med hans plejer, for at få en på opleveren. Filmen får dig helt sikkert til at grine, men får nok også sat nogle tanker igang, da den også får vendt nogle alvorlige emner.

9. Manhunt: Unabomber
Endnu en fantastisk krimiserie, hvis du spørger mig. I serien følger man en kriminalbetjent der prøver at fange terroristen Ted Kaczynski, også kendt som Unabomberen, der sendte brevbomber ud i USA fra 1970?erne til 1990?erne.

10. The OA
The OA, er lidt speciel, men når man først kommer igang med serien skal man nok blive grebet af den. Serien handler om en ung kvinde, der har været forsvundet i mange år, og pludselig vender tilbage. Hun har haft nogle nær døden oplevelser, hvilket giver hende nogle mærkelige krafter.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *